Home » Instalatii si linii procesare » Linii pentru branzeturi tip Feta

Linii pentru branzeturi tip Feta

 

Avantaje majore a acestei linii:

  • procesul decurge automat, fiind nevoie de un singur operator pentru supraveghere
  • noutate absoluta pentru piata Romaniei
  • mod atractiv de prezentare a produsului finit

Seria TREPKO's 300 este o linie automata pentru umplere si coagulare a branzei tip FETA ultra-filtrata (U.F.). Linia a fost conceputa astfel incat sa aiba un grad de flexibilitate si sa confere clientului o solutie simpla de a produce si ambala branza tip FETA.

Seria 300 ofera un process complet automat de umplere si coagulare. In functie de capacitatea de productie, aceasta linie este disponibila in marimi diferite si poate obtine pana la 10,000 cupe/ora pentru volume diferite de produse.

Combinatia servo-tehnologiei mecanicei moderne asigura o productie sigura. Cateva din miscarile auxiliare precum lipirea termica si separarea cupelor etc. sunt actionate pneumatic. Un controler PLC cu un panou touch-screen usor de utilizat gestioneaza toate functiile de control. Programarea parametrilor de lucru poate fi efectuata chiar de la touch-screen.

Seria 300 este o optiune moderna, flexibila si economica pentru ambalarea branzei de tip FETA. Astfel, se obtine o ambalare accesibila, care permite produsului un termen de valabilitate mai mare, oferindu-i un avantaj major.

Linia FETA completa contine 3 parti principale:

  • Modulul de umplere
  • Modulul de coagulare
  • Modulul de inchidere