Home » Utilaje » Oala topire (cutter)

Oala topire (cutter)

Oala de topire oferita de noi este proiectata pentru producerea diferitelor tipuri de brânză topită. Ingredientul principal (branza maruntita) si aditivii sunt adăugați prin capacul superior. Produsul finit este evacuat printr-un ventil montat pe fundul de forma eliptica. Este posibil ca unitatea sa fie inclinata pentru o descărcare mai bună. Amestecul este încălzit indirect. Unitatea are un perete dublu umplut cu apă, în care se injectează abur la o presiune de 0,3 MPa.


Presiunea maximă a aburului a unității este de 0,3 MPa, aceasta fiind reglabila prntr-un ventil de siguranță. Temperatura de lucru este reglată în mod automat și se poate ajunge la o temperatură maximă de 95 ° С max. Ca opțiune, există posibilitatea de a injecta abur curat de 0,2 MPa, în mod direct în unitate, în scopul de a accelera procesul și pentru a controla conținutul de apă. Presiunea maximă a aburului în unitatea principală ar trebui să fie de 0,2 Mpa.


Omogenizarea amestecului se realizează printr-un cutit simplu sau dublu instalat în partea centrala a fundului unitatii. Timpul de procesare este de 10 până la 20 minute, în funcție de metoda de încălzire. Frecvența de rotație este reglată lent, la o temperatură între 1 500 și 3 000 min ⁻¹.


Există o paletă rotativă cu frecvența de rotație de 22 min⁻, care este instalata pe capacul superior pentru a curăța pereții interiori în timpul funcționării. Masina este echipata cu un panou de control care permite programarea diferitelor rețete și controlează toți parametrii de producție în timpul prelucrării. Poate fi furnizat ca o opțiune un sistem de vid.