Home » Utilaje » Prese pneumatice pentru branzeturi

Prese pneumatice pentru branzeturi

Acesta este un model de bază pentru prese cu greutati, pentru brânză cu posibilitate de reglare a forței de apăsare prin numarul de greutati. Dimensiunile presei sunt adaptate pentru presare de până la 100 kg de brânză în forme diferite de brânză. Formele de sub capul de presare pot fi asezate în alinieri diferite în funcție de diametrul brânzei și în 2 până la 4 niveluri de înălțime. Avantajul acestor prese este ca pot fi utilizate în locații fără electricitate sau aer comprimat. 

1

Acest tip de presă pentru brânză este simplu de utilizat și vă permite să presați diferite dimensiuni de brânză până la diametrul de 400mm. Presa este echipata cu cilindrii pneumatici cu un simplu regulator de presiune. Modelele pot fi încărcate în 2 până la 4 niveluri. Există 2 până la 6 cilindrii de presare, care vă permite să apăsați până la 150 kg de brânză/ciclu. 

2

Datorita mobilitatii, acest tip de presă ne oferă o bună utilizare a spațiului. Presa este constituită dintr-o construcție de bază mobilă cu 4 până la 20 cilindrii pneumatici cu reglarea forței de presare. Formele sunt puse în 2 până la 6 niveluri de înălțime sub fiecare punct de presare. De obicei, această presă se utilizează pentru presarea doar a unei dimensiuni de brânză și este utilizată în fabrici mai mari unde se folosesc mai multe prese. 

3

Această presă este potrivită pentru producători de brânză mai mari, care presează peste 100 kg de brânză în același timp. Execuție pentru o eficientă utilizare a spatiului. Presa este constituită dintr-un cadru cu 2 până la 6 cilindri pneumatici, cu reglarea presiunii și plăci ghidate între niveluri. Formele sunt încărcate în până la 5 nivele. Distanța dintre plăci este de 250mm. Dimensiunile plăcilor sunt de 800 x 450mm. Alte dimensiuni și modificări sunt disponibile la cerere.

4

Cel mai mare avantaj al acestui tip de presă este că forța de presare este aceeași pentru toate formele dintr-un rând. Presa este constituită dintr-un cadru cu 2 până la 8 rânduri de presare cu cilindrii pneumatici și reglare a presiunii. Dimensiunile pot fi adaptate pentru a presa până la 300 kg brânză la un moment dat (în funcție de dimensiunile formelor). Putem face mărimi ale formelor diferite, în mod optional.

5